Καλωσήρθατε

Cambridge Ministry Church & Institut

Σ ας καλούμε να ακολουθήσετε τα βήματά μας και να ανακαλύψετε την ευκαιρία που σας προσφέρουμε.

Το Cambridge MC Institute στο Las Vegas απονέμει διπλώματα, Associate, Bachelor, Master Degrees και τίτλους τιμής, όπως Καθηγητής Δόκτωρ, Καθηγητής ή Δόκτωρ. Έχουμε την αίσθηση, ότι πολλές διακεκριμένες προσωπικότητες αξίζουν έναν τίτλο τιμής, όχι μόνο οι πλούσιοι και οι διάσημοι. Κι εσείς μπορείτε μετά από αξιολόγηση να κριθείτε άξιος για την υψηλότερη  διάκριση του πλανήτη. Κι εσείς ενδέχεται να δικαιούστε έναν τίτλο Επίτιμου Καθηγητή ή  Διδάκτορα, και να έχετε το δικαίωμα να προσθέσετε τους τίτλους Prof.Dr.h.c., Prof.h.c., και/ή Dr.h.c.. μπροστά από το όνομά σας. Επίσης, ένας τιμητικός τίτλος Associate Degree, Bachelor Degree, Master Degree και/ή δίπλωμα ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να σας βοηθήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους, ή απλά να διευρύνει τους ορίζοντές σας, ανάλογα με τον τρόπο, με τον οποίο θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον τον τίτλο, ή το πτυχίο σας.

Εξασφαλίστε ένα καλύτερο μέλλον και το θαυμασμό όλων. Διότι μπορεί και εσείς να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να αποδείξετε ότι είστε ειδικός στο αντικείμενό σας.

Τα τιμητικά διπλώματα ή οι τίτλοι τιμής, όπως Καθηγητής Δόκτωρ, (Prof.Dr.), Καθηγητής (prof.), ή Δόκτωρ (Dr.) απονέμονται στους διακριθέντες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσης τους. Οι τιμητικοί τίτλοι απονέμονται, προκειμένου να προσδώσουν αναγνώριση στις εξέχουσες προσωπικότητες, να εξάρουν τους πραγματικά εξέχοντες πολίτες και ηγέτες και ως θεσμική αναφορά των προσωπικοτήτων που συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών που τιμήθηκαν από το  Cambridge MC Institute.

Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα θα «απογειώσει» το μέλλον σας και βοηθάει  παράλληλα στο να, στην αναγνώριση και προώθηση ιδεών, αξιών και επιτευγμάτων ατόμων από όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας,  οι οποίοι συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανταλλαγή και αντιπαράθεση απόψεων, πάνω στον τομέα των επιστημών   των ανθρωπιστικών αναζητήσεων, της ομορφιάς, της ελευθερίας και της κοινωνικής ανάπτυξης.

Όλοι οι αποδέκτες παρουσιάζονται στον Κοσμήτορα από την επιτροπή απονομής τιμητικών τίτλων.

Στον/Στην κάτοχο ενός τιμητικού καθηγητικού αξιώματος, ή διδακτορικού δίνεται το νόμιμο δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον τίτλο "Professor Doctor Honoris Causa", "Professor Honoris Causa" ή "Doctor Honoris Causa" πριν το όνομά του/της.

Χρησιμοποιούμε αυτό το πρόγραμμα για να αυξήσουμε το αποθεματικό το ταμείου μας (είμαστε καταχωρημένοι ως μη κερδοσκοπική επιχείρηση στο Las Vegas).

Σε παγκόσμια κλίμακα υπάρχουν πολλοί εξέχοντες τίτλοι τιμής. Ο κατάλογος των τιμητικών τίτλων συνεχίζει να μεγαλώνει. Πρόκειται για έναν κατάλογο ενός ιδιαίτερα λαμπερού club επιτυχημένων και διακεκριμένων μελών της κοινωνίας μας.

Σε παγκόσμια κλίμακα υπάρχουν χιλιάδες αποδέκτες τίτλων τιμής.

Η Αγιότης του, ο Tenzin Gyatso, ο 14ος Δαλάι Λάμα, κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης του 1989, ο Michael Jackson έχει έναν τίτλο τιμής, ο Frank Sinatra επίσης, οι Ella Fitzgerald, Bob Hope, Robert Redford, Robert De Niro, Bill Clinton, George Bush καθώς και ο τέως πρόεδρος της Γερμανίας Johannes Rau και ακόμα  ο πρώην Πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης του 1993 Nelson Rolihlahla Mandela, ο Dr. Udo Doebbeling, ένας Ελβετός παλαίμαχος επιστήμονας με εμπειρία άνω των 15 ετών στην έρευνα της μοριακής βιολογίας, ο Stephan Augustin, από τη Γερμανία, εφευρέτης του συστήματος watercone™, το οποίο αποτελεί έναν οικονομικό τρόπο για να μετατρέπεται άμεσα το μολυσμένο, ή το θαλασσινό νερό σε πόσιμο., ο Dr. Wolfram Loch, ένας Γερμανός μηχανικός και ο πρώτος παγκοσμίως ,ο οποίος τεκμηρίωσε φωτογραφικά την ανάπτυξη ενός χιονοστρόβιλου σε ένα εργαστήριο το 1963., ο Dr. Thomas Paikeday, από τον Καναδά, καταξιωμένος λεξικογράφος Αμερικανικών και Καναδικών λεξικών από το 1964., ο Hans I. Mondermann, από την Ολλανδία, ο μηχανικός που ανακάλυψε τη μέθοδο των διηρημένων θέσεων στο σχεδιασμό της κυκλοφορίας, εφευρετικές ευφυΐες, όπως ο  Walter Krohn  ο οποίος ανακάλυψε το Σύστημα Μηχανικού Καθαρισμού Μεταλλευμάτων Krohn και πολλές άλλες προσωπικότητες υψηλής αναγνωρισιμότητας και κύρους  από όλους τους τομείς δραστηριότητας και από πολλές χώρες του κόσμου.

Είναι αρκετά λυπηρό να πρέπει να είναι κανείς είτε πλούσιος, είτε διάσημος για να αποκτήσει έναν τίτλο τιμής.

Ενεργήστε ΣΗΜΕΡΑ. Η παρούσα προσφορά δε θα διαρκέσει για πάντα, για να ακριβολογούμε είναι μια ευκαιρία για να «απογειώσετε» το κοινωνικό σας προφίλ, που παρουσιάζεται μία φορά σε ολόκληρη την ζωή σας.

Σημείωση: καταβάλλεται ένα εύλογο διαχειριστικό τέλος, το οποίο δίνεται μια φορά  και καλύπτει μεταφορικά, διεκπεραίωση και διαχείριση του εγγράφου σας. ΔΕΝ υπάρχουν άλλα επιπρόσθετα έξοδα.

CONFIDIMUSIN  VOBIS

 

Αγορά τίτλων Ph.D.& Διπλωμάτων
τιμητικών διδακτορικών bona fide (καλή τη πίστει) 
τιμητικών διπλωμάτων bona fide

(καλή τη πίστει)τιμητικών πιστοποιητικών bona fide (καλή τη πίστει)
τα οποία μπορούν να αποκτηθούν μόνο εδώ

 

Αυξήστε το επίπεδο του αυτοσεβασμού σας

με ένα περίβλεπτο τιμητικό δίπλωμα

Σας καλούμε να ακολουθήσετε τα βήματά μας και να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες που σας  προσφέρονται

Το πακέτο σας περιλαμβάνει:

  • 1 γνήσιο πιστοποιημένο δίπλωμα
  • 1 γνήσιο πιστοποιητικό υπεροχής
  • 1γνήσιο έγγραφο
  • 1 γνήσια επιστολή επικύρωσης
  • 1 γνήσιο πιστοποιητικό τιμητικής διάκρισης
  • Περιεκτικό υλικό πληροφοριών
  • Πλήρη θεώρηση των διπλωμάτων που χορηγήθηκαν
  • Προσωπική επιστολή

Δωρεάν παράδοση από την Ευρώπη με τη χρήση των:


Royal Mail, TNT, DHL, UPS, FedEx, GoldStar και άλλων ταχυδρομικών υπηρεσιών (Κατάλληλη διαχείριση).

Υπολογίστε πέντε – εννέα εργάσιμες ημέρες μετά από την παραλαβή της δωρεάς σας.


PALMAM QUI  MERUIT  FERAT